Conferinta anuala nationala despre WordPress

Participati la o conferinta nationala ce are ca subiect mult cunoscutul CMS WordPress. WordCamp Transylvania este prima conferinta nationala zonala organizata cu sprijinul WordCamp Central si va avea loc intre 1-2 iunie 2013.

WordCamp Transylvania este o conferinta ce va oferi un prilej de interactiune, dezbatere si invatare intre programatori web, studenti, web designeri cat si reprezentati ai diferitelor companii ce implementeaza proiecte folosind platforma WordPress.

wordcamp-transylvania

Pentru doar doua zile, conferinta, pe langa faptul ca reprezinta un eveniment dedicat celor interesati si pasionati de WordPress, este si un punct de intalnire al comunitatii WordPress din Romania ce au ca miza schimbul de idei dintre participanti si invitati privitor la inovarea web-ului cu ajutorul WordPress.

WordPress reprezinta o comunitate iar o comunitate reprezinta accesibilitate. Toate temele prezentate in cadrul evenimentului WordCamp Transylvania combina diferite aspecte de la practic la teoretic, pe mai multe niveluri de dificultate si sunt dedicate atat incepatorilor cat si utilizatorilor mai experimentati in folosirea platformei.

In cadrul WordCamp Transylvania poti descoperi WordPress dincolo de sintaxa si programare, vei putea interactiona cu programatori, dezvoltatori si vei descoperi importanta si puterea unei comunitati pentru a invata, ai posibilitatea de a explora o arie larga de utilizare a platformei dar si avantajele ce le promite un proiect open-source.

Detalii despre eveniment:
Perioada de desfasurare: 1-2 Iunie 2013
Locatie: Cluj-Napoca
Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, sala P03, orele 11:00

Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial al evenimentului: wordcamp.org

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus