OneNote actualizat cu pictatul cu degetul in Windows Store

Cui nu-i place sa picteze cu degetul? Aceasta abilitate devine esentiala in absenta unui stylus, fie ca trebuie sa subliniati ceva rapid si nu il aveti la voi, fie nu stiti unde l-ati ratacit. O astfel de abilitate a fost ceruta de multi utilizatori OneNote pentru dispozitivele lor Windows 8 si RT si este acum posibila print-o actualizare oferita de Microsoft.

OneNote

Prin aceasta actualizare, utilizatorii OneNote vor vedea in plus pe bara de meniu cuvantul “Deseneaza”, care ofera multiple posibilitati, cum ar fi creioane de diferite culori (negru, albastru, verde si rosu), guma de sters si unealta “undo”. Aceste creioane pot avea, de exemplu, diferite grosimi. O alta caracteristica bine venita este aceea ca utilizatorii pot salva creionul favorit pe care si l-au personalizat.

In plus, actualizarea poate fi folosita si de cei care nu au un dispozitiv care dispune de touchscreen, prin intermediul mouse-ului sau al unei tablete conectate prin USB, desi cei de la Mcirosoft ii sfatuieste pe utilizatori sa foloseasca un creion pentru o experienta cat mai apropiata de realitate. Cei care isi doresc actualizarea pot accesa Windows Store.

Pentru cei care nu sunt familiari cu OneNote, softul ofera utilizatorilor posibilitatea de a lua notite si a le salva pe cloud pentru a spori securitatea. Microsoft afirma ca a “regandit” OneNote pentru dispozitivele Windows 8 si RT, facand astfel mult mai usoara folosirea.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus