Ultimul periferic de la Corsair este succesorul tastaurii Vengeance K60 si include facilitati ca butoane Cherry MX, lumina de fundal si memorie proprie.

tastatura corsair k70

Tastatura mecanica K70 este creata dintr-o carcasa de aluminium si va fi disponibila in doua culori si variante de lumina: argintiu cu lumina albastra, nergu mat cu lumnina rosie. Tastatura este complet mecanica si are butoane Cherry MX, o rata de 1.000Hz ce intentioneaza sa ofere un raspuns rapid pentru jocuri. Aditional la design personalizat, sunt incluse 10 taste colorate ce sunt incluse in pachet oferind posibilitatea inlocuirii numerelor de la 1 la 6 de pe tastatura.

Corsair noteaza ca fiecare tasta are lumina proprie si ofera posibilitatea ajustarii luminii de fundal prin mai multe nivele de intensitate dar si pe baza reglarii luminii pentru fiecare tasta separat. Aceste setari vor fi salvate direct in memoria tastaturii ce permite utilizatorilor sa isi salveze propriile preferinte fara a fi necesar aplicatii aditionale sa fie instalate pe PC.

Corsair K70 are si taste media dedicate, un conector USB si o prelungire pentru palme, compania sustine ca este construita pentru a oferi confort pentru sesiunile indelungi de joc.

Tastatura Corsair K70 va fi prezentata oficial in cadrul PAX East din 22-24 Martie 2013 si isi asteapta lansarea pe piata incepand cu luna Aprilie a acestui an la un pret de 129.99$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.