Aplicatia Facebook Messenger pentru iPhone are apel video si mesaje in UK

Pocket-lint ne dezvaluie ca detinatorii de iPhone din UK vor avea disponibile optiunile de apelare video si voce de pe aplicatia Facebook Messenger incepand de astazi.

facebook-messenger-iphone-voip-voice-messages-0

Aceste facilitati au fost in test in US si Canada pentru cateva luni si Facebook este gata de acum sa extinda serviciile si in alte regiuni. Din punct de vedere tehnic, aceste functionalitati sunt in mod de testare, asa ca ar putea exista cateva probleme minore dar acestea prezente vor disparea in momentul in care aplicatia va fi disponibila la o scara larga.

In esenta, aceste functionalitati vor permite utilizatorilor sa faca apeluri gratuite prin intermediul aplicatiei catre prietenii din lista de Facebook folosind Wi-Fi si nu foloseste Skype ca client, lucreaza in totalitate prin intermediul facebook. Aditional, daca persoana apelata nu este online, nu are aplicatia Facebook Messenger deschisa pe dispozitiv, veti putea lasa un mesaj offline.

Facebook Messenger pentru iPhone este disponibila gratuit pentru descarcare in magazinul de aplicatii iTunes, ca si pentru dispozitiviele Android sau BlackBerry dar momentan asteptam sa vedem daca actualizarea va fi facuta disponibila si pentru aceste dispozitive.

               

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus