Directorul executiv, Stephen Elop, a avut recent un discurs despre viitorul telefoanelor mobile (cele frumoase) si se pare ca placutul design al dispozitivelor Nokia Lumia nu este meritul total al producatorului finlandez, cel putin asa sustine direcotul.

nokia-lumia-920

Casey McGee, Managerul de marketing al Microsoft pentru Windows Phone, declara ca Microsoft „este asa de atasat procesului ca il simtim ca pe copilul nostru. In special cu Nokia„, in timp ce referindu-se la design.

„Relatiile noastre sunt asa apropiate astfel incat primim dispozitivele devreme si avem cate ceva de spus privitor la designul acestora. Pentru un inginer sau un designer, se poate simti putin diferit dare cred ca persoanele implicate in dezvoltare vorbesc deschis despre dispozitive. Sunt foarte bucuros cu relatia aceasta si cu abilitatea de a influenta aceste aspecte.”

Nu este cunoscut cat de mare este meritul Microsoft in ceea ce priveste culorile pentru faimosul zambet Nokia al telefoanelor dar din declaratiile de mai sus deducem ca aceasta este responsabila pentru succesul dispozitivelor(luand in considerare stransa legatura dintre cele doua companii). Esecul Nokia ar duce si compania Microsoft intr-un fiasco dar si sinvers.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.