Free cookie consent management tool by TermsFeed

Stilul de joc pentru Play Station 3 al jocului Diablo 3 a fost lansat. Acest video arata jocul PC cu o interfata diferita.

Diablo 3 pentru PS3 dezvaluit

Stilul de joc este usor (in mare parte), noul sistem de control pare a fi destul de prietenos si noua camera dinamica este atractiva. Peste toate, rularea jocului pe PS3 pare a fi foarte bine facuta si ar trebuie sa ii atraga pe majoritatea fanilor jocului.

Diablo 3 pe PS3 va include toate optiunile inlcuse in varianta pentru PC a jocului. Vor fi nivele de joc Paragon dupa ce atingeti nivelul 60, setari Monster Power, PvP si altele. Impreuna cu aceste optiuni, mai este una, foarte importanta. Jocul va avea un mod de joc in 4, ecran impartit asa ca, tu, impreuna cu alti 3 prieteni, ve-ti avea posibilitatea de a juca impreuna Diablo 3 intr-un stil Champions of Norrath/Gauntlet Dark Legacy.

Diablo 3 a fost un succes comercial foarte mare, vandut in peste 12 milioane de copii dar a primit si destule raspunsuri negative criticand-ul la scurt timp dupa lansarea sa. Criticile negative au venit pentru Always-on DRM, stilul de joc anterior destul de greoi si lipsa continutului de sfarsit al jocului. Multi utilizatori s-au plans ca a fost cea mai slaba versiune a jocului din toate timpurile.Dezvoltatorii au fost capabili sa faca jocul mult mai incitant si placut adaugand mai mult continut (ca Infernal Machine), reducand dramatic dificultatea monstrilor si permitand jucatorilor sa isi aleaga dificultatea stilului de joc prin intermediul nivelelor Monster Power .

Nu a fost facuta public o data oficiala de lansare pentru versiunea PS3 a lui Diablo 3 dar stim ca jocul va fi lansat pentru Play Station 4 in viitor deasemenea. Dezvoltatorii jocului au afirmat ca jocul nu este exclusiv pentru Sony, s-ar parea ca ar putea fi disponibil si pnetru alte console ca Nintendo Wii U, Xbox 360/720. Multi dintre utilizatori se vor bucura afland ca versiunea pentru console va avea disponibila un mod de joc offline.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.