Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cortana ar putea ajunge curand la utilizatorii platformelor non-Windows Phone. Microsft ar putea fi gata in orice moment sa puna la dispozitia tuturor utilizatorilor Cortana, asistentul digital ce a debutat pe dispozitivele ce ruleaza sistemul de operare Windows Phone pentru a intra in competitie cu Siri de pe iOS si Google Now de pe Android.

Chiar dara nu au fost prezentate toate detaliile, Microsoft a oferit indicii ca are in plan sa ofere asistentul digital si altor utilizatori.

Potrivit unor informatii publicate de Business Insider, Julie Larson-Green, CEO al Microsoft a declarat ca asistentul Cortana va avea ca destinatie toate dispozitivele mobile si sistemele de operare.

Cu siguranta experienta utilizatorilor cu Cortana pe alte sisteme de operare nu va fi aceeasi ca si pe Windows Phone. Acest caz este destul de similar cu Google Now pe iOS, asistentul de la Google necesita deschiderea aplicatiei Google Search pentru a putea folosi acest serviciu.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.