Microsoft a lansat noul smartphone Lumia 535

microsoft lumia 535

Microsoft Devices a anuntat noul smartphone low-cost Lumia ce ruleaza Windows Phone. Microsoft Lumia 535 este primul smartphone dezvoltat sub brandul Microsoft; compania a prezentat doua variante ale produsului: Lumis 535 si Lumia 535 DualSIM.

Pe langa inca un slot pentru SIM, ambele modele folosesc un procesor quad-core Snapdragon 200 ce ruleaza la frecventa de 1.2GHz alaturi de un ecran cu diagonala de 5 inci ce ruleaza la rezolutia de 960×540 pixeli, 1GB capacitate a memoriei RAM, 8GB spatiu intern de stocare, slot pentru card microSD, o camera foto principala cu un senzor de 5MP cu autofocus si nlit LED si o camera foto frontala de 5MP, baterie cu capacitatea de 1905mAh, functie dualSIM (optionala, pentru modelul DualSIM), si ruleaza sistemul de operare Windows Phone 8.1 si Lumia denim.

Telefoanele de buget Lumia lansate de Microsoft nu sunt cele mai ieftine din categoria lor de produse, cel putin nu inca. Lumia 535 va avea un pret de lista de 110€ sau 135€. Telefoanele lansate de companie vor ajunge pe rafturile magazinelor in aceasta luna.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus