Dispozitivele purtabile precum telefoanele, tabletele sau ceasurile inteligente consumă destul de multă energie iar unele dintre acestea nu oferă utilizatorului o autonomie de o zi întreagă atunci când sunt folosite la capacitate maximă. Un acumulator extern poate deveni o unealtă potrivită pentru situațiile în care ai nevoie de mai multă energie la purtător.

O baterie externă este indispensabilă în deplasări sau atunci când nu ai la îndemână un încărcător și o priză de perete. În acest articol o să vă prezint câteva modele care sunt disponibile la prețuri bune în această perioadă la Cel.ro.

Primul exemplu este bateria externă Anker PowerCore care are o capacitate de 15600mAh, două porturi USB care pot debita 2A sau 4,8A care poate fi achiziționată cu 140 de lei.

Dacă ești fan Xiaomi atunci poți alege să cumperi acumulatorul extern Xiaomi de 16000mAh. Acesta este compatibil cu toate dispozitivele, poate debita un curent de ieșire de până la 3,6A și se încarcă în 2 ore la un încărcător de 2A. Acest acumulator este disponibil la 120 lei.

Acumulatorul Asus ZenPower cu capacitatea de 10050mAh, ieșire de 2,4A și un timp de încărcare de 6 ore este disponibil la un preț avantajos de 87 lei.

Acestea sunt doar trei exemple dar mai poți alege și alte dispozitive interesante precum:

  • bateria externă Canyon de 10000mAh care este disponibilă la 67 lei
  • bateria Varta powerpack de 16000mAh este disponibilă la 150 lei
  • bateria Trust Primo Powerbank de 10000mAh poate fi cumpărată cu 64 lei.

Reducerile curente de la Cel.ro te poate ajuta să îți cumperi o baterie externă la un preț avantajos. Prețurile sunt mai mici ca de obicei iar reducerile sunt disponibile până pe 26 noiembrie. Vizitează magazinul online cel.ro pentru mai multe prețuri bune dar și pentru alte produse.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.