Free cookie consent management tool by TermsFeed

Un nou iPhone cu ecran OLED ar putea fi lansat anul viitor de către Apple, potrivit mai multor informații din presă. Se pare că Apple cere producătorilor de ecrane cu care colaborează – LG Display, Sharp și Japan Display – să crească producția de panouri OLED. Anul 2017 este unul aniversar pentru iPhone iar un model cu ecran OLED curbat ar fi parte din strategia de anul viitor.

Nimic nu este confirmat în mod oficial, încă, dar Apple explorează posibilitatea folosirii unui ecran OLED pe iPhone așa că este foarte posibil să fie lansat un astfel de model anul viitor.

Potrivit Wall Street Journal, un nou iPhone cu ecran OLED este unul din 10 prototipuri pe caare Apple le ia în calcul. Toate aceste detalii au fost puse la dispoziție de surse anonime care susțin că sunt părți active în dezvoltarea următorului telefon marca iPhone.

Folosirea ecranelor OLED curbat ar ajuta Apple să concureze cu Samsung mai aproape dar și cu alți producători rivali de pe piața telefoanelor mobile. Producătorul iPhone a cerut prototipuri pentru ecrane OLED capabile să afișeze rezoluții înalte, rezoluții mai bune față de cele folosite de Samsung în dispozitivele sale. Apple se poate baza chiar pe Samsung pentru a dezvolta ecrane OLED pentru viitorul iPhone dacă ceilalți producătoru nu vor satisface nevoile companiei.

Cum am mai spus, acestea nu sunt informații confirmate în nici un fel așa că rămân la nivel de zvonuri. Va trebuie să mai așteptăm pentru informații oficiale.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.