Poți folosi Netflix și fără o conexiune la internet

Netflix

Netflix a început să ofere utilizatorilor o funcție mult dorită de aceștia încă de la lansarea serviciului de streaming online pentru filme și seriale și anume playblack offline.

Compania din spatele serviciului de streaming a anunțat că utilizatorii aplicației Netflix de pe Android și iOS au posibilitatea de a descărca conținut pe care îl pot urmări atunci când nu au acces la internet. Funcția este disponibilă începând de astăzi.

Aplicația Netflix are un nou buton de download care este disponibil doar pentru anumite filme, seriale sau emisiuni disponibile pe platforma de streaming. Compania are în plan să adauge mai mult conținut care va fi disponibil pentru descărcare dar acesta este un proces ce va dura puțin. Netflix a început cu disponibilitatea conținutului propriu datorită simplității modului de licențiere.

Puteți descărca și urmări mai târziu Orange is The New Black, Narcos sau The Crown.

Conținutul disponibil și în modul offline va fi diferit de la regiune la regiune, atât pentru conținutul original cât și pentru conținutul din alte surse.

Clienții pot alege calitatea conținutului descărcat iar modul offline va fi disponibil pentru toți utilizatorii aplicației Netflix care rulează pe sistemele de operare Android 4.4.2 sau iOS 8 sau pe versiuni mai noi.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus