Free cookie consent management tool by TermsFeed

Mai mulți producători de telefoane și-au anunțat planurile de actualizare la Android 7.0 Nougat pentru anumite dispozitive din portofoliul iar de aceastp dată vom discuta despre Huawei. Compania a anunțat ce telefoane vor primi sistemul de operare Android 7.0 Nougat.

Telefoanele vor primi interfața EMUI 5.0, interfață bazată pe sistemul de operare Android 7.0. Primul dispozitiv actualizat este Huawei Mate 9 iar celelalte dispozitive vor fi actualizate în prima parte a anului viitor. Compania nu a oferit o anumită dată de lansare sau un plan exact pentru actualizări dar telefoanele din listă vor primi actualizarea destul de curând.

Pe lângă îmbunătățirile sistemului de operare Android 7.0 Nougat, Huawei aduce utilizatorilor și interfața EMUI 5.0 care este mult mai intuitivă dar și mai sigură. Conform companiei, EMUI 5.0 „reduce semnificativ numărul de pași necesari pentru activarea unei anumite funcții„.

Huawei a anunțat astăzi telefoanele care vor primi Android 7.0 Nougat în perioada următoare:

  • Huawei Mate 8
  • Huawei P9
  • Huawei P9 Plus
  • Huawei P9 lite
  • Huawei Nova
  • Huawei Nova Plus

Utilizatorii vor avea la dispozitție și versiuni beta ale actualizărilor cu mult timp înainte de disponibilitatea oficială a versiunilor finale.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.