Free cookie consent management tool by TermsFeed

Am mai discutat în mai multe articole despre zilele cu prețuri mici de la Gearbest. În acest articol o să vă prezint prețurile reduse la tablete. Oferta curentă aduce clienților prețuri foarte avantajoase așa că dacă ești în căutarea unei noi tablete acum este cazul să profiți de ocazie.

Oferta este destul de variată și include produse de la companii foarte cunoscute pe piața locală din China și nu numai. Ai ocazia să îți cumperi o tabletă la preț redus dezvoltată de Chuwi, Teclast, Onda, Jumper, Cube sau un laptop ultraportabil de la Xiaomi, Jumper, Chuwi sau Teclast.

Laptopul ultrasubțire Chuwi LapBook cu ecran de 15,6 inci, procesor quad-core Intel Cherry Trail Z8300 de 1,44GHz, 4GB memorie RAM, 64GB spațiu intern de stocare, baterie cu capacitatea de 10.000mAh și sistem de operare Windows 10 este disponibil la un preț de doar 195$.

Un alt produs interesant este laptopul Xiaomi Air 12 care folosește un ecran IPS FullHD cu diagonala de 12 inci, procesor dual-core Intel Core m3-6Y30, 4GB capacitate a memoriei RAM, 128GB spațiu de stocare SSD care poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 510$.

Laptopul Jumper Ezbook 2 cu sistem de operare Windows 10, ecran de 14 incim procesor Intel Cherry Trail X5-Z8300 cu patru nuclee și frecvență de lucru de 1,44GHz, 4GB memorie RAM, 64GB spațiu de stocare, ieșire HDMI, Bluetooth 4.0 și cameră web este disponibil în oferta curentă a retailerului la un preț de aproximativ 178$.

Oferta este mai variată și mai poți găsi și convertibilul Chuwi HiBook Pro 2 cu ecran de 10 inci și sistem de operare Windows 10 este disponibil la doar 187$ sau tableta Onda OBook 20 Plus cu procesor Intel quad-core și ecran de 10 inci care poate fi cumpărată la un preț de aproximativ 155$.

Cu siguranță poți găsi un produs interesant la un preț foarte bun. Vizitează gearbest.com pentru mai multe produse si pentru mai multe oferte interesante.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.