S-a discutat destul de mult despre OnePlus 3T în ultima perioadă și se pare că noul smartphone va fi lansat în curând.

Qualcomm a confirmat deja că noul procesor Snapdragon 821 va fi folosit de un nou dispozitiv dezvoltat de către OnePlus iar acesta va fi lansat în săptămânile ce urmează. Este foarte posibil să vedem pe 15 Noiembrie un nou telefon de la OnePlus care folosește procesorul Snapdragon 821.

Qualcomm 821 este mai aproape. Aflați mai multe pe 15 Noiembrie.”-  scrie OnePlus într-o postare pe Twitter.

OnePlus ne amăgește și nu oferă mai multe informații dar este destul de evident că ne apropiem de o nouă lansare.

OnePlus 3T va debuta cu un evran de 5,5 inci capabil să afișeze o rezoluție FullHD de 1080×1920 pixeli, procesor Snapdragon 821 de 2,35GHz care va oferi dispozitivului mai multă putere de procesare și o mai bună optimizare a energiei. Dispozitivul va avea 6GB capacitate a memoriei RAM dar și 64GB sau 128GB spațiu de stocare.

Camera foto principală va folosi un senzor Sony IMX389 de 16MP și va rula sistemul de operare Android 7.0 Nougat alături de interfața Oxygen OS dezvoltată de OnePlus. Toate îmbunătățirile se vor reflecta asupra prețului deoarece acesta va fi mai mare cu 80$ față de prețul modelului actual.

Chiar dacă informațiile sunt destul de multe, acestea sunt valabile la nivel de zvon, Știm doar că OnePlus ne pregătește ceva în următoarea perioada așa că va fi nevoie să așteptăm.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.