Free cookie consent management tool by TermsFeed

În ultimele săptămâni, au fost scurse pe internet informații că unul dintre producătorii de tehnologie cu sediul în Hong Kong, OnePlus intenționează să lanseze modelul Nord CE2 5G (fostul Nord 2 CE) în februarie, iar acum aceste informații vin si de la un reporter de încredere, care susține că smartphone-ul va ajunge pe 11 februarie.

Acesta a distribuit și o imagine care arată grupul de camere al lui Nord CE2 5G care găzduiește un bliț LED și trei lentile. Se pare că grupul de camere foto folosit în smartphone-ul Oppo Reno7 SE 5G, va avea, de asemenea, un sistem de cameră mai bun, suport de încărcare mai rapid și o mufă pentru căști de 3,5 mm conform informațiilor scurse anterior.

OnePlus Nord CE2 5G va oferi suport pentru încărcare rapidă de până la 65 W, iar grupul de camere va include o cameră principală cu rezoluție de 64 MP, o altă cameră cu rezoluție de 48 MP cu detalii necunoscute, cameră macro cu rezoluție 2 MP, senzor de detectare a adâncimii de 2 MP și cameră cu unghi ultra larg de 8 MP.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.