Free cookie consent management tool by TermsFeed

OPPO și-a distribuit programul de actualizare ColorOS 12 pentru februarie 2022. Deci, ce dispozitive vor primi noua versiune luna aceasta?

Potrivit raportului Canalys, OPPO, care este al patrulea producător de smartphone-uri din lume, cu o cotă de piață de 9%, continuă să distribuie interfața ColorOS 12 pe care a introdus-o anul trecut. În acest proces, compania, care și-a actualizat dispozitivele în primul rând în China și apoi pe piețele globale la beta și stabil, extinde lista de modele care vor primi actualizarea zi de zi. În cele din urmă, au fost anunțate telefoanele care vor primi ColorOS 12 în februarie.

Ce dispozitive vor primi ColorOS 12 în februarie?

ColorOS 12, care a fost introdus utilizatorilor în octombrie anul trecut, promite un design mult mai rapid și ușor de utilizat în comparație cu versiunile anterioare. Pe lângă îmbunătățirea confidențialității și securității, aduce și multe inovații, cum ar fi diverse îmbunătățiri ale performanței, pictograme noi și widget-uri.

OPPO distribuie periodic cu utilizatorii săi calendarul de actualizare ColorOS 12. Recent, au fost anunțate smartphone-urile care vor primi noua versiune în februarie.

Iată programul de actualizare a ColorOS 12 februarie;

Versiune stabilă:

  • 22 februarie: OPPO Reno5 K 5G, K9 5G, A93 5G
  • 23 februarie: OPPO A72 5G
  • 24 februarie: OnePlus 9R 5G
  • 28 februarie: OPPO Ace2, Ace2 EVA Ediție limitată

Versiune beta:

  • 16 februarie: OPPO K9 Pro 5G
  • 17 februarie: OPPO Reno4 SE 5G
  • 24 februarie: OPPO Find X3 Pro Photographer Edition
  • 28 februarie: OPPO Reno3 Pro 5G, Reno3 Vitality Edition, Reno3 Pro 5G Classic Blue Custom Edition, OPPO K7

În cele din urmă, este de remarcat faptul că noua versiune este distribuită prin OTA și va dura ceva timp pentru a ajunge la dispozitive.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.