Free cookie consent management tool by TermsFeed

Un nou rival pentru FIFA și eFootball, UFL a început să se arate. Primul videoclip al jocului foarte așteptat a fost distribuit.

UFL se pregătește să fie inclus în lumea jocurilor de fotbal . Producția, care a fost anunțată anul trecut și apoi s-a făcut curioasă cu tăcerea lungă în care a intrat, a apărut cu noi detalii. UFL a apărut în fața fanilor săi cu primul trailer.

Videoclipul despre joc prezentat la un eveniment live are o mulțime de detalii interesante. În plus, a fost dezvăluită și fața mărcii noii producții, care se va alătura competiției.

Când va fi lansat UFL?

Strikerz Inc. , care vrea să întrerupă activitatea pe care o are FIFA , dezvoltă în liniște acest joc de 6 ani. Echipa, care a anunțat numele jocului în ultimul an, vrea să arate pieței cât de serioasa este. Continuând să facă îmbunătățiri în acest context, Strikerz Inc. a oferit noi detalii despre joc printr-un eveniment live desfășurat ieri pe YouTube . A fost publicat și primul videoclip de joc al producției, care are multe semne de întrebare despre cum va arăta.

Videoclipul, care a avut șansa de a arata o privire detaliată asupra mecanicii jocului , a fost, de asemenea, întâmpinat cu interes de către jucători. Punându-l pe Cristiano Ronaldo pe coperta, UFL a încheiat și acorduri de parteneriat cu multe echipe. Există și un nume familiar în colaborare, care include echipe precum West Ham United, Sporting Lisabona, AS Monaco sau Beşiktaş, acestea au semnat un acord de parteneriat cu UFL .

UFL, noul rival FIFA, a fost anunţat şi va fi lansat în 2022

UFL, nu a dezvăluit pe deplin informatii despre jucătorii licențiați, nume și echipamente. Dezvoltatorii, care se concentrează în special pe fair-play, doresc să păstreze unele dintre detaliile enervante oferite de jocurile de fotbal de masă departe de propriile producții. UFL , care este sigur că va fi lansat în 2022 , nu este clar în ce lună și în ce zi. Dezvoltatorii au declarat că jocul va fi lansat când va fi gata.

UFL, despre care se așteaptă să adauge culoare lumii fotbalului, ar putea continua să ofere noi detalii în viitor. Pentru că există și cei care susțin că Strikerz Inc va lansa în curând un videoclip lung de joc. Performanța producției multi-player este deja o chestiune de curiozitate.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.