Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dell a prezentat două noi tablete profesionale. Venue 8 Pro și Venue 10 Pro 5000 sunt dezvoltate pentru a fi folosite în industriile de retail, sănătate și producție. Cele două noi dispozitive lansate de Dell cu Windows 10 au fost testate pentru a putea fi folosite cu siguranță într-un mediu din industriile de mai sus.

Cele două tablete folosesc un procesor Intel Atom quad-core, 4GB sapacitate a memoriei RAM și rulează, bineînțeles, sistemul de operare Windows 10. Tehnologia Wacom a fost folosită pentru a fi integrat și un stilus compatibil iar opțiunile de conectivitate WiFi, LTE și NFC asigură moduri destule pentru comunicații. Dell a ales și un port USB Type-C pentru o utilizare mai ușoară.

Dell Venue 8 folosește un ecran HD cu diagonala de 8 inci (este disponibilă și în varianta cu un ecran FullHD) iar Venue 10 are un ecran FullHD cu diagonala de 10,1 inci cu suport pentru o tastatură 2-în-1 putând fi astfel transformată cu ușurință într-un mod laptop. Dispozitivele mai folosesc difuzoare și microfoane duale și includ un port USB Type A, microHDMI și microSD.

Dell Venue 8 Pro are un preț ce pleacă de la 300$ iar Dell Venue 10 Pro va putea fi cumpărată cu 430$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.