Free cookie consent management tool by TermsFeed

I5 Plus este un tracker ieftin ce are certificare IP67 ce poate fi achiziționat la doar 18$. I5 Plus vă oferă o operare ușoară alături de o experiență extraprdinară iar textul va fi afișat în culori aleatorii.

Dispozitivul se sincronizează cu ușurință cu orice smartphone Android sau iOS. Doar puneți trackerula la incheietura mâinii și veți ști mai ușor cine vă sună sau cine vă trimite un mesaj. Data și ora se vor sincroniza automat când acesta este împerecheat cu orice smartphone prin intermediul aplicației Zeroner. Se pot obține informații despre pașii parcurși, calorii sau distanțele parcurse de utilizator.

Dispozitivul este un tracker fitness dar și cu funcții ale unui smartwatch oferit la un preț foarte accesibil. Acesta poate fi folosit pentru măsurarea caloriilor consumate pentru controlarea exercițiilor fizice de zi cu zi. Dispozitivul va intra automat în modul de urmărire a somnului atunci când cel ce îl poartă adoarme și iese automat din acest mod la un minut de la trezire măsurând mișcarea utilizatorului.

Alte funcții includ controlul de la distanță a camere foto a telefonului, reminder pentru apeluri și mesaje sau funcție pentru găsirea telefonului. Ceasul folosește Bluetooth 4.0 pentru a realiza o conexiune cu telefoanele ce rulează iOS 7 sau mai mare sau Android 4.3 sau mai mare.

Ca și specificații putem aminti de rezistența la apă, ecran OLED , baterie Litium-Polymer cu capacitatea de 75mAh ce poate oferi o autonomie de până la 7 zile și are o greutate de 24 de grame.

https://www.youtube.com/watch?v=oT-vMl_Piq0


Trackerul fitness I5 Plus poate fi achiziționat de la retailerul online gearbest.com la un preț de 18$. Costul transportului este gratuit până în România. Oferta este disponibilă doar până la sfârșitul lunii.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.