Cu siguranță piața ceasurilor inteligente este în plină dezvoltare iar producătorii locali din China concurează cu succes cu producătorii globali ce se află în topuri. Întotdeauna este o alegere bună un smartwatch ce este oferit la un preț accesibil capabil să ofere utilizatorilor exact ceea ce își doresc.

ZGPAX S79 este un smartwatch aflat în oferta magazinului gearbest.com. Gadgetul are un ecran tactil cu diagonala de 1,54 inci alături de funcții de apelare sau sincronizare la înperecherea cu un smartphone.

Printre specificații, putem aminti de apeluri prin Bluetooth (v 3.0), pedometru, controlul apelurilor de la distanță, listă de contacte, jurnale pentru apeluri, mesaje, sincronizare muzică cu telefonul împerechetat dar și controlul de la încheietura mâinii a playerului de muzică. Ceasul are inclusă o cameră foto proprie iar imaginile și clipurile video pot fi trimise cu ușurință la smartphone.

ZGPAX S79 include mai multe funcții de urmărire a activității de zi cu zi printre care se numără monitorizarea calității somnului, monitorizarea pașilor sau funcții utile pentru viața de zi cu zi printre care se numără înregistrarea audio, alarmă ceas, calendar sau calculator.

Carcasa este din oțel inoxidabil rezistent iar brățara este construită din cauciuc moale plăcut la atingere. Ca și specificații putem aminti de suport pentru card microSD, Bluetooth 3.0, ecran capacitiv cu diagonala de 1,54 inci ce rulează o rezoluție de 240×240 pixeli, cameră foto cu un senzor de 0,3MP cu funcție de înregistrare video, slot pentru cartela SIM (rețele ce se află în benzile GSM850/900/1800/1900MHz ), port microUSB dar și o baterie cu capacitatea de 320mAh.

Dispozitivul poate fișa imaginile în formatele PNG, JPEG, GIF sau BMP, reda sunetul în format MP3 sau video în formatele 3GP sau MP4. Alte funcții mai includ ceas FM și un player pentru muzică. Ceasul rulează un sistem de operare propriu.

Dispozitivul ZGPAX S79 este disponibil în oferta retailerului gearbest.com la un preț de doar 25$. Transportul până în România este gratuit iar oferta este disponibilă doar până la sfârșitul lunii.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.