Orice dezvoltator de aplicatii mobile isi poate transforma munca intr-o poveste de success.

O sa va prezentam in continuare un proiect marca Romtelecom Business Solutions ce are drept scop promovarea aplicatiilor business.

Business Wall of Fame este o competitie destinata celor mai bune aplicatii pentru afaceri, ce ofera dezvoltatorilor sansa de a-si transforma aplicatia in vedeta. Competitia lansata reprezinta o sansa mare pentru orice dezvoltator din Romania, care creeaza aplicatii atat pentru piata locala, cat si cea internationala.

In ce consta competitia?
Competitia indeamna dezvoltatorii, fie ei companii cu vechime pe piata sau startup-uri, sa-si inscribe aplicatia in competitive pe wallofbuisness.ro , unde sa explice antreprenorilor modul in care aplicatia dezvoltata poate ajuta companiile in munca zilnica. Pe baza voturilor obtinute de la acestia aplicatia poate ajunge in top 10 cele mai votate si un Juriu format din experti Romtelecom va decide castigatorul (mai multe detalii in Termenii si Conditiile afisate pe site). Se pot castiga premii substantiale, pe categoria cea mai buna aplicatie din Romania, cea mai buna aplicatie internationala sau cea mai buna aplicatie a unui startup. Proiectul are ca scop gasirea celui mai bun concept de aplicatie business din Romania.

Ce puteti castiga?
Aplicatia dumneavoastra poate deveni vedeta unei campanii de promovare in valoare de 30.000 Euro derulata de Romtelecom sau puteti beneficia de o investitie din partea hub:raum Cracovia pentru dezvoltarea aplicatiei de pana la 80.000 Euro daca sunteti startup. Mai mult, puteti fi partener Deutsche Telekom, aplicatia putand ajunge astfel la 1,3 milioane clienti din 6 tari.

Pasii care trebuie urmati pentru a intra in competitie:
1: Inscrierea aplicatiei in concurs
Inscrieti-va in concurs si creati un film de 30 de secunde in care explicati modul in care aplicatia dezvoltata poate ajuta companiile in munca zilnica.
2: Adunati voturi de la antreprenori
Daca aplicatia va ajunge in top 10 cele mai votate, un juriu de experti Romtelecom poate sa o aleaga castigatoare.
Inscrieti-va in competitie intre 22.04 – 22.05 2014 pe wallofbusiness.ro

Echipa Romtelecom Business Solutions

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.