Digi Mobil a lansat serviciul său 4G astăzi iar compania oferă clienților internet mobil nelimitat și gratuit în 4G cu viteze de până la 150Mbps fără costuri suplimentare.

Rețeaua 4G a Digi Mobil se află în banda TDD / 2600MHz/ banda 38 așa că dacă utilizați un smartphone 4G și aveți deja un abonament la RCS-RDS asta nu înseamnă că puteți beneficia de acest serviciu, este necesar să verificați compatibilitatea serviciului cu dispozitivul dvs.

RCS-RDS vă poate oferi o soluție: puteți achiziționa un smartphone compatibil în 12 rate fără dobândă direct de la companie. Dacă optați și pentru abonamentul Optim Nelimitat primiți în plus 10GB de trafic la viteza 4G gratuit, abonamentul oferind un total de 15GB de trafic la viteză maximă (adică 150Mbps). Este de menționat faptul că puteți folosi cei 10GB de date în 4G doar după ce ați consumat primii 5GB folosind o conexiune 3G.

Pentru început, serviciul 4G va fi disponibil în doar câteva zone: București, Cluj, Timișoara, Brașov, Oradea, Craiova, Constanța, Iași, Arad, Sibiu, Pitești si Ploiești, urmând ca până la finalul anului serviciul să fie extins în Galati, Braila, Baia Mare, Targu Mures, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Resita, Slatina, Hunedoara, Vaslui, Alexandria.

Seriviciul 4G poate fi activat cu ușurință prin apelare la numărul *111# după care apăsați tasta 1 iar apoi 7, prin apel la *777 sau direct din contul online ContulMeuDigi.

Aflați mai multe informații pe pagina web a RCS-RDS: Digi Mobil Internet 4G Nelimitat

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.