Free cookie consent management tool by TermsFeed

Daca Dimitri Mendeleev ar fi trait atunci i-am fi putut ura La multi ani astazi. Tabelul periodic al lui Dimitri Mendeleev este o comoara pentru stiinta, o comoara ce inca prezice elemente ce inca nu au fost descoperite.

Asa cum ne prezinta si animatia de mai jos, tabelul periodic al lui Mendeleev se afla la vedere in salile de clasa, pe tricouri si este prezent si acolo unde stiinta nu are nici o legatura. Acest tabel nu este doar o imagine, acesta reprezinta o organizare a elementelor cunoscute de omenire. Acest simplu tabel este atat de puternic incat poate prezice densitatea, conductivitatea si punctele de topire al elementelor ce nu au fost inca descoperite.

In 1870, Mendeleev a creat Tabelul periodic al elementelor dar acesta continea doar 56 de elemente cunoscute de om. Astazi, tabelul perioduc cuprinde 118 elemente si inca numara multe nedescoperite inca. Tabelul are inca loc pentru toate elementele, prezente si viitoare, uimitor.

La multi ani, Dimitri Mendeleev!

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.