Centrul de notificari al Windows Phone 8.1

Microsoft pregateste prima actualizare majora pentru Windows Phone 8. Un centru de notificari va fi inclus in Windows Phone 8.1 ce va permite utilizatorilor sa personalizeze si sa controleze notificarile aplicatiilor. Winphollowers a publicat mai multe imagini dintr-o prezentare interna a Microsoft detaliind noul Notification Center in Windows Phone 8.1, publicatia The Verge confirma ca aceste imagini sunt reale ale Windows Phone 8.1.

In prima imagine, Notfication Center, sau Action Center cum il denumeste Microsoft, aste afisat cum este disponibil noul centru de notificari. Acesta va afisa mai multe butoane de acces rapid la setari ca: WiFi, Bluetooth sau alte setari pentru telefon. Toate optiunile se pot personaliza iar in bara de notificari se poate afisa data si procentul bateriei.

wpactioncenter560px

Microsoft lucreaza la integrarea propriului asistent in Windows Phone 8.1, denumit Cortana. Viitorul asistent va folosi date oferite de Foursquare, Bing sau altele pentru a ajuta functionalitatea serviciului. Ne asteptam ca Microsoft sa lanseze noul asistent alaturi de actualizarea Windows Phone 8.1 la evenimentul Build ce va avea loc in luna Aprilie.

Citește și alte articole:

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *