Organizatorii  Meet Magento România se așteapta pentru ediția din 2015 la un public cu aproximativ 50% mai numeros decât  anul  trecut,  un panel  mai  îndrazneț  de speakeri,  o agenda mai  bogata de subiecte dezbatute în  jurul  temei eCommerce și un expo zone de doua ori mai mare decât cel din 2014, facilitând astfel realizarea de noi parteneriate și networkingul între participanti.

Meet  Magento este cea mai  mare serie de conferințe la nivel  global,  axata pe eCommerce,  Business,  platforma Magento și  ecosistemul  ei  regional,  evenimente care acopera toate piețele importante de eCommerce din lume.

 În 2015, evenimentele Meet Magento vor avea loc în 30 de țari, inclusiv SUA, Rusia, Brazilia, Germania, Italia, Spania, Elveția și Polonia.   Meet  Magento România 2015 se va desfașura pe parcursul  a  doua zile,  2 și  3 octombrie,  compuse din doua trackuri specializate, unul  business, dedicat proprietarilor de magazine, oamenilor de marketing și furnizorilor de servicii dar și unul  tehnic, dedicat cu precadere developerilor, precum și o serie de workshop-uri ce vor trata diverse teme de interes pentru industrie.

Succesul primei ediții ne-a dat curajul de a ne propune un eveniment mai mare și mai spectaculos pentru anul acesta. Meet Magento va pastra, mai presus de toate, tradiția evenimentelor de calitate pentru profesioniștii și companiile din eCommerce-ul românesc. a declarat Sandu Babașan, Event Manager al Meet Magento România

Meet Magento România 2015 va avea loc în 2-3 octombrie, la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca.  Prețul unui bilet începe de la €50 și poate ajunge la €100, depinzând de perioada de achiziție.

Evenimentele  Meet  Magento  sunt  un  brand  al  Netresearch  App  Factory  AG și  sunt  organizate  în  România  deMindMagnet.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.