UX Bucharest 2015 este prima conferință de user experience design din România. Pe 15, 16 și 17 Octombrie Bucureștiul va reuni staruri ale industriei și specialiști din Statele Unite,
Canada sau Europa, care, pe parcursul a trei zile, vor ține o serie de discursuri și workshop-uri ce vor ajuta la alinierea pieței locale la standarde internaționale.

Toți cei pasionați să creeze produse ușor de utilizat și intuitive, fie ei specialiști experimentați în UXDesign sau manageri, product manageri, designeri și antreprenori, vor învața direct de la profesioniști cu un background puternic în companii precum Adobe sau The Republic of Quality tehnici concrete de UX design, storytelling sau strategie.

Evenimentul este unic pe piața din România și a apărut ca răspuns la nevoile comunității de User Experience Design. Cele trei zile de eveniment vor cuprinde și șase workshop-uri de câte jumătate de zi în cadrul cărora cei din sală vor avea ocazia să invețe practic despre cum să creeze “customer journeys” sau cum să transforme o idee într-un produs de succes.

UXBucharest este organizat în parteneriat cu Adobe, Bitdefender și alte companii din industrie. Înregistrarea la eveniment se poate realiza online pe site-ul uxbucharest.com, iar bilete pentru o zi de conferință pot fi achiziționate la prețul special de 195 de euro.

Conferința din data de 16 octombrie va avea loc la Biavati Conference Hall, unde sunt așteptati aproape 250 de entuziaști ai domeniului, în timp ce workshop-urile sunt găzduite de Epoque Hotel.

Pentru mai multe detalii accesați uxbucharest.com sau intrați în legătura cu organizatorii la contact@uxbucharest.com

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.