Free cookie consent management tool by TermsFeed

Allan Kelly, specializat în zona de business a dezvoltarii software, axat pe training-ul și consilierea companiilor în procesul de dezvoltare software Agile, vine pentru prima dată în România, în cadrul evenimentului Agile Day, pentru a susține masterclass-ul „Requirements, User Stories and Backlogs” pentru persoanele care doresc să devină experți în procesul de dezvoltare software Agile.

Allan Kelly este fondatorul companiei Software Strategy  din UK și consideră ca software este tehnologia pe care este cladit secolul XXI. Experiența sa de peste 25 ani a avut un cuvânt important de spus în dezvoltarea echipelor ( a ajutat nenumarate echipe să adopte  metode și practici Agile), iar în portofoliul său se află colaborari de-a lungul timpului cu Virgin Atlantic Airways, BBC, Thomson-Reuters, Merrill Lynch, lastminute.com (parte a Sabre Tavelocity), Fugro. Este membru al KCP (Kanban Coaching Professional), distincție oferită celor mai buni traineri în implementarea metodelor Kanban.

Agile este un proces de dezvoltare software, regăsit si sub numele de “familie de metodologii” în ingineria software. În acest domeniu, ideea de dezvoltare continuă (iterativa) este preponderentă în toate metodele agile. Acest proces promoveză dezvoltarea rapidă și eficientizarea proiectelor, principală măsură a progresului fiind considerat software-ul funcțional.

Allan Kelly, speaker la Agile Day, eveniment ce stă sub semnatura Libero Events, consideră că printre avantajele procesului de dezvoltare software Agile se află și cresterea investițiilor realizate în business, reducerea riscurilor aferente domeniului și mai presus de toate crearea opțiunilor.

Evenimentul este destinat dezvoltatorilor și Software Project Managerilor și acelor persoane din companiile de software care doresc să devină experți în procesul de dezvoltare software Agile.

Masterclass „Requirements, User Stories and Backlogs” – susținut de Allan Kelly, in 16-17 septembrie, la Hotel Athenee Palace Hilton Bucharest.

Allan Kelly va pune accentul prin tema aleasă pe faptul ca în dezvoltarea Agile, ca și în dezvoltarea tradițională a software-ului, munca începe cu cerințele clienților. În acest sens, în cadrul acestui masterclass se  va analiza cum echipele Agile  lucrează cu User Stories (scurte relatari de la Utilizatori) și backlogs (liste ale sarcinilor care urmează a fi efectuate în timpul sprintului), ca să le ghideze munca.
Informații despre speaker, masterclass și înscrieri pot fi obținute accesând site-ul evenimentului www.bucharest.agileday.ro sau agileday.ro

Agile Day se află la prima editie in Bucuresti. Potrivit organizatorilor, Agile Day dorește sa fie un proiect important în dezvoltarea comunitătii software și în promovarea software, dincolo de granițele țârii noastre.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.