Drona Nixie de la incheietura mainii

drona intel nixie

La inceputul acestui an, Intel a avut un mare succes cu programul Make it Wearable, o misiune in care tehnologia dispozitivelor la purtator poate fi folosita pentru a se crea ceva nou. Printre finalistii acestui proiect se numara si unul unic in lume: o drona la purtator ce se pliaza la incheietura mainii atunci cand este nevoie.

Proiectul a fost detaliat pe The Creator Project; noul dispozitiv poarta numele de Nixie si este o drona in miniatura echipata cu o camera foto iar o demonstratie o puteti vizualiza in videoclipul din cadrul acestui articol. Cu Nixie, utilizatorii isi pot transporta propria drona in miniatura la incheietura mainii putand-o folosi oricand este nevoie.

Destul de interesant, proiectul a incput cu o pereche de ochelari zburatori – o buna modalitate de accidentare dar proiectul si-a schimbat cursul la un momenta dat iar totul s-a transformat intr-o bratara ce se transforma intr-un quadro-copter pregatit sa fie folosit ca un paparazzi propriu.

Drona poate fi controlata cu ajutorul unei telecomenzi. O utilizare evidenta ar fi aceea de a te inregistra singur de la distanta. Inca se lucreaza la viitorul gadget iar o forma finala a acestuia va putea fi prezentata la inceputul lunii Noiembrie.

      

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus