Free cookie consent management tool by TermsFeed

Google isi sarbatoreste astazi cea de-a 16-a aniversare printr-un logo special. Astfel, pe prima litera „G” din noul logo este desenat un coif de sarbatoare. Internautii pot sa trimita, prin intermediul unui buton special, textul „a 16-a aniversare a Google” pe retelele de socializare Google+, Facebook, Twitter sau prin e-mail.

Doodle-urile sunt reprezentari ocazionale ale logoului afisat pe prima pagina Google, acestea au acompaniat de-a lungul anilor toate cautarile online facute de utilizatorii Google din intreaga lume.

Google Inc. este o copmanie multinationala care administreaza motorul de cautare pe web cu acelasi nume dar si alte produse de succes ale companiei ca sistemul de operare open-source Android, browserul popular Chrome, serviciul de email Gmail dar si alte produse folosite de milioane de utilizatori din intreaga lume. Motorul de cautare Google a fost fondat in anul 1998 de catre doi studenti doctoranzi de la Universitatea Standford: Larry Page si Sergey Brin.

La multi ani Google!

Via: Mediafax, Wikipedia.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.