Editia world of Tanks pentru Xbox 360 a fost actualizata recent aducand continut nou in cadrul jocului, detaliile actualizarii sunt prezentate mai jos.

Operatiuni: a fost integrat un nou sistem de misiuni pentru World of Tanks Xbox 360. In trecut, se primeau anumite bonusuri pentru achizitionarea de medalii de excelenta conform unor evenimente speciale. Navigati in tab-ul „Ops” din garaj si puteti gasi o linie de teluri speciale pe care le puteti indeplini si puteti castiga mai multe unelte.

British Artilery: Noua artilerie britanica a sosit. Folositi noile arme impotriva dusmanilor cu ajutorul celor mai bune tancuri britanice.

Noi tancuri germane de nivel mediu: Sunteti pregatiti pentru noi tancuri? Noile tancuri germane de nivel mediu sunt prezente pe campul de lupta. Acestea folosesc un balans delicat de viteza, armura si penetrare fiind de ajutor oricarui jucator novice sau avansat.

Harti noi: Redshire, Siegfried Line – actualizarea aduce si aceste doua noi harti in cadrul jocului iar, aidtional, primiti si variatiile Erlenberg si Encounter.

Noua actualizare a popularului joc pentru Xbox 360 este disponibila in intreaga lume si va fi disponibila in mod gratuit pentru membrii Xbox Live Gold si ca trial de 7 zile pentru toti detinatorii unui cont Xbox Live.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.