Everbuying: cumpără phabletul Doogee Homtom HT6

Doogee Homtom HT6

Retailerul online Everbuying pune la dispoziția voastră o nouă reducere de preț: Doogee Homtom HT6 poate fi achiziționat la doar 120$. Ca o descriere sumară, phabletul are un ecran de 5,5 inci, rulează Android 5.1 și folosește un procesor quad-core pe 64 de biți.

Ca și specificații, phabletul are un ecran IPS HD cu diagonala de 5,5 inci protejat de Gorilla Glass, un procesor quad-core MediaTek MTK6735 pe 64 de biți ce rulează la frecvența de 1GHz alături de grafică oferită de procesorul Mali-T720, 2GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spațiu intern de stocare extensibil prin intermediul unui card microSD și suport OTG.

Alte detalii mai includ o cameră foto principală cu un senzor de 8MP alături de un bliț și autofocus dar și o cameră foto secundară cu un senzor de 2MP, Bluetooth 4.0, GPS, două sloturi pentru cartela SIM, conectivitate 4G FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz dar și o baterie cu capacitatea de 6250mAh ce poate fi încărcată până la 65% din capacitate prin intermediul tehnologiei de încărcare rapidă.

Pentru prețul său, phabletul pare o afacere foarte bună dacă aruncăm o privire la specificațiile prezentate. Doogee Homtom HT6 poate fi achiziționat de la retailerul Everbuying.com la prețul de doar 120$ folosind cuponul EBHT6.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus