Free cookie consent management tool by TermsFeed

Microsoft a avut un succes mare cu tableta Surface Pro 3, dispozitiv din care a avut un profit de peste 1 miliard de dolari și vânzări de 3,5 miliarde în trei ani iar compania a lansat un succesor al acesteia.

Designul nouloui dispozitiv este asemănător cu al celei anterioare dar folosește un ecran mai mare cu diagonala de 12,3 inci cu tehnologia PixelSense. Chiar dacă ecranul este mai mare, dimensiunea tabletei a rămas aceeași, Microsoft subțiind marginile acesteia – Surface Pro 4 are un ecran ce poate afișa 5 milioane de pixeli oferind o densitate mai mare de 200 ppi.

Ca și detalii hardware, tableta folosește un procesor Intel Skylake, ceea ce ar face ca aceasta să ruleze cu 50% mai rapid față de MacBook Air. Microsoft a inclus și până la 16GB capacitate a memoriei RAM sau 1TB spațiu intern de stocare pe SSD. Este disponibilă în cinci culori și include și Surface Pen ce oferă 1024 nivele de presiune.

Surface Pro 4 rulează Windows 10 iar Cortana este integrată cu noul Surface Pen. Type Cover-ul a fost îmbunătățit făcând din acesta cea mai subțire tastatură din categoria sa oferind și un trackpad mai mare cu 40% față de modelul anterior. Windows Hello va ajunge atât pe Surface Pro 3 cât și pe Surface Pro 4 prin intermediul cititorului de amprentă inclus în noua tastatură.

Ca și preț, Surface Pro 4 va avea un preț ce începe de la 899$, precomenzile pot fi făcute deja iar aceasta va fi disponibilă începând cu 26 Octombrie.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.