Everbuying este unul din retailerii online din China ce oferă reduceri de preț considerabile în acestă perioadă. Printre produsele aflate la reduceri se numără și produsele Elephone.

Promoția activă a retailerului se desfășoară în fiecare zi de Miercuri, începând de mâine și până pe data de 25 Noiembrie 2015 (cam în perioada în care magazinele din România organizează mult-așteptatul eveniment Black Friday) la ora 13:00 GMT (sau ora 16:00 ora României).

Printre produsele Elephone aflate la reduceri la Everbuying se numără:

Elephone M2 este un phablet 4G cu un ecran cu diagonala de 5,5 inci, procesor octa-core pe 64 de biți ce rulează la frecvența de 1,3GHz, 3GB capacitate a memoriei RAM și 32GB spațiu intern de stocare, două camere foto: una de 13MP și una de 5MP, senzor pentru recunoașterea amprentei sau Bluetooth 4.0 pe lângă sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

Elephone M1 este un alt phablet 4G cu un ecran cu diagonala de 5,5 inci, procesor quad-core pe 64 de biți ce rulează pe frecvența de 1,3GHz, 2GB capacitate a memoriei RAM și 16GB spațiu intern de stocare, două camere foto: una de 13MP și una cu un senzor de 2MP, senzor pentru recunoașterea amprentei sau Bluetooth 4.0 totul rulează cu ajutorul sistemului de operare Android 5.1 Lollipop.

Elephone Trunk este un phablet 4G de nivel mediu ce oferă un ecran cu diagonala de 5 inci, procesor quad-core pe 64 de biți, 2GB capacitate a memoriei RAM și 16GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală cu un senzor de 13MP, Bluetooth 4.0, un design cu un spate puțin arcuit ce îi oferă un aspect premium și plăcut. Dispozitivul este disponibil în mai multe opțiuni de culoare oferindu-vă astfel mai multe posibilități de a alege.

Elephone Q este un smartphone aparte oferit de companie. Acesta are un design minimalist cu un ecran de 2,45 inci, conexiune 3G la rețea, procesor dual-core de 1,2GHz dar și 512MB capacitate a memoriei RAM sau 4GB spațiu intern de stocare totul folosit alături de sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Chiar dacă este un dispozitiv entry-level, poate reprezenta o alegere bună pentru a fi utilizat în condiții normale.

Prețurile dispozitivelor pleacă de la 70$ și ajung până la 150$, prețuri foarte bune dacă ne uităm la ceea ce produsele de mai sus pot oferi.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.