Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă citiți frecvent această publicație atunci știți că am discutat în mai multe articole despre retailerul online din China Gearbest. Acesta distribuie atât telefoane, tablete, baterii externe dar și multe alte accesorii pentru dispozitivele portabile.

Gearbest are în prezent o perioadă de reduceri la accesoriile dedicate telefoanelor iPhone 6S de la Apple. iPhone 6S și iPhone 6S Plus sunt telefoanele lansate de Apple nu de foarte mult timp iar producătorii se întrec în a aduce pe piață accesorii utile pentru acestea, multe din accesorii sunt disponibile la Gearbest la prețuri promoționale.

Pentru amatorii de selfie-uri regăsim în oferta un monopod selfie extensibil ce oferă controlul de la distanță pentru camera foto, suport pentru telefon și se conectează prin intermediul jack-ului de 3,5mm.

Monopod Selfie

Acest monopod pentru selfie-uri este ușor de folosit, poate fi extins în șase dimensiuni iar cea maximă este de 78 cm fiind ideal pentru călătorii sau fotografii amatori. Acesta este disponibil în patru opțiuni de culoare și este compatibil atât cu iOS 5.0 sau mai mare dar și cu dispozitivele ce rulează Android 4.2 sau mai mult.

Un alt accesoriu foarte interesant este sursa externă de alimentare cu capacitatea de 48000mAh ce folosește energia solară pentru a funcționa. Produsul se remarcă prin cele două ieșiri de 1A și 2A dar și prin indicatorul LED pentru nivelul de încărcare sau lanterna inclusă în acesta. Acumulatorul are o greutate de doar 190 de grame în ciuda capacității sale mari de încărcare.

Alte accesorii disponibile în oferta retailerului mai sunt: încărcătoare auto, folii de protecție, acumulatori externi, cabluti de date sau încărcare cu design foarte atrăgător, căști audio cu motive, carcase pentru orice gust sau lentile externe ce pot extinde funcționalitatea camerei foto.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.