Free cookie consent management tool by TermsFeed

Evolio a lansat noua gamă de produse iFly care cuprinde, pentru început, trei modele de drone: iFly Micro, iFly Mini și iFly Pro. Cele trei drone dețin funcții smart, sunt ușor de pilotat și sunt disponibile la prețuri accesibile.

„Orice pasionat de fotografie sau de film va aprecia imaginile surprinse cu ajutorul unei drone. Piața este încă la început în Romania, însă estimez o creștere importantă de la an la an. În opinia mea, în 2016 se vor comercializa aproximativ 10 000 de unitati, iar noi ne propunem o cotă de piață de 30%. Odată cu lansarea gamei iFly, oricine își va permite să cumpere o dronă cu funcții smart, cum ar fi control de altitudine, “Return to pilot” sau “Throw to launch” și cu ajutorul lor să creeze conținut unic”, spune Liviu Nistoran CEO& Founder.

Modelele iFly Micro și iFly Mini încorporează o cameră video sport iar drona semiprofesională iFly Pro oferă utilizatorului posibilitatea de a opta pentru una dintre cele 3 camere dedicate acestui model, sau de a-și folosi propria camera video sport pentru filmări și fotografii spectaculoase, dintr-o perspectivă nouă.

iFly Micro este o micro-dronă dotată cu o cameră video, are un sistem de stabilizare pe 6 axe și permite rotirea la 360 de grade. Aceasta este ușor de pilotat și dispune de funcții inteligente precum “Return to pilot” sau “Throw to launch”. Distanța de zbor este undeva până la 50 de metru față de stația de control și are o autonomie de până la 7 minute.

iFly Mini încorporează o cameră sport care permite realizarea de înregistrări video și de fotografii. Aceasta decolează prin simpla aruncare în aer prin funcția “Throw to launch”, este stabilizată folosind un sistem cu șase axe și dispune de funcția “Return to pilot”. Drona poate zbura la o distanță de 80 de metri față de stația de comandă și are o autonomie de până la 8 minute.

iFly Pro este o dronă semiprofesională care are capabilitatea de a zbura la o distanță de până la 150 de metri față de stația de comandă și de a face acrobații la 360 de grade. Drona dispune de un sistem de stabilizare giroscopic pe4 șase axe alături de funcții utile precum “Return to pilot” sau “Throw to launch”. Acestui model i se poate atașa o cameră video sport iar clienții pot alege una dintre cele trei puse la dispoziție de producător. Drona are o autonomie de zbor de până la 10 minute de zbor și poate fi controlată prin intermediul aplicației Evolio iFly, aplicație disponibilă pentru dispozitivele Android și iOS.

Dronele iFly Micro, iFly Mini și iFly Pro sunt disponibile în cadrul magazinul online evolioshop.com la prețuri ce încep de la 180 de lei și ajung până la 580 de lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.