Free cookie consent management tool by TermsFeed

Samsung și Expedia au devenit parteneri pentru a dezvolta o versiune specială a aplicației pentru călătorii ce va aduce mai multe funcții noi. Descărcarea aplicației va debloca noile funcții ca, de exemplu, suport pentru utilizatori cu o linie dedicată de suport pentru deținătorii de dispozitive din gama Galaxy de la Samsung. Aplicația Expedia pentru Samsunf poate reprezenta o nouă cale bună pentru utilizatorii dispozitivelor Samsung ce caută să își îmbunătățească experiența de booking pentru excursiile viitoare.

Noile funcții notabile ale aplicației includ:

Samsung Collection: bucurați-vă de o nouă experiență de descoperire a unei călătorii, exclusiv pentru clienții Samsung. Ecranul de start distinctiv al aplicației permite descoperirea de noi destinații.

Samsung Member Pricing: oferte exclusive pentru dispozitivele mobile ce pot ajuta utilizatorii să facă economii. Ca și client al unui dispozitiv Galaxy, compania garantează că veți primi cea mai bună ofertă de cazare de la Expedia.

Suport utilizatori. Cu siguranță se pot întâmpla multe într-o simplă excursie. De aceea, aplicația va dispune de o linie dedicată de suport de unde vi se poate răspunde la orice întrebare, indiferent de ora sau zi.

Cele două companii vor să facă parteneriatul și mai atractiv așa că, pentru o perioadă limitată, beneficiați de o reducere de 50$ pentru prima rezervare la hotel ce depășește 250$. Puteți intra în posesia cuponului prin intermediul aplicației Samsung+ de pe dispozitivul Galaxy, imediat după tab-ul Promoții iar aplicația actuală este disponibilă în magazinul de aplicații Samsung Galaxy Apps.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.