Noua tabletă Google Pixel C a fos lansată de curând alături de cele două noi telefoane din gama Nexus: 5x 6P. Tableta rulează Android și deține specificații bune oferite la un preț decent.

Google Pixel C va rula Android 6.0 Marshmallow așa că noii clienți se vor bucura de noile funcții și de durata de viață îmbunătățită a bateriei. Dispozitivul folosește procesorul NVidia X1 alături de procesorul grafic Maxwell și 3GB capacitate a memoriei RAM. Ecranul său cu diagonala de 10,2 inci rulează rezoluția de 2560×1800 pixeli oferind o densitate a pixelilor de 308ppi.

Litera C din denumire vine de la cuvântul Convertible, conform Google, iar tableta dispune de noul port USB Type C. Pixel C este o tabletă atractivă cu un design premium, așa cum ne-am fi putut aștepta de la un produs din gama Pixel. Chiar dacă este un dispozitiv convertibil ce rulează Android, tastatura se va achiziționa separat, aceasta se atașsează la tableta magnetic și se conectează prin Bluetooth. Tastatura nu are un încărcător propriu, aceasta se încarcă în mod automat atunci când este pliată pe fața tabletei.

Versiunea tabletei Google Pixel C cu 32GB spațiu intern de stocare are un preț recomandat de 499$, versiunea cu 64GB spațiu intern de stocare este mai scumpă cu 100$ iar tastatura are un preț de 149$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.