Facebook anunta aplicatia Paper, un nou cititor de stiri pentru iOS

Facebook a prezentat Paper, o aplicatie ce va permite citirea stirilor asemanatoare Flipboard. Paper este alcatuita din sectiuni bazate pe teme si articole interesante intr-o o noua experienta. Noua aplicatie va fi disponibila in SUA incepand cu 3 Februarie.

Aplicatia Paper reprezinta doar un nou pas in strategia Facebook de a intra mai mult in lumea mobila. In afara de nucleul Facebook si Instagram, compania a mai lansat si alte aplicatii ca si recenta aplicatie Messenger. In timpul unei conferinte ce a avut loc miercuri, Mark Zuckenberg a declarat ca Facebook a lucreat la mai multe aplicatii individuale.

Avansarea Facebook in lumea mobila pare sa dea rezultate bune, compania a avut cele mai mari castiguri in acest segment. Paper, ca si Flipboard, va permite navigarea printre articole interesante. Puteti vizualiza imagini panoramnice din articole, puteti mari imaginile acestora pentru a vedea mai multe detalii. Articolele primesc comperti ce ocupa intreg ecranul telefonului.

Utilizatorii Facebook isi pot crea propriile articole si le pot previzualiza inainte de a le publica. Compania a declarat ca Paper este primul produs creat de Facebook Creative Labs, o ramura a companiei ce are rolul de a crea noi aplicatii pentru telefon.

Citește și alte articole:

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *