Allview a lansat noua tableta Viva D8

Asa cum spune si compania “familia de tablete Viva s-a imbogatit cu un nou membru.“, Allview a lansat astazi noua tableta Viva D8, o tableta cu un display HD IPS de 7.9 inch (ruleaza o rezolutie de 1024x768px). Viva D8 are un unghi mare de vizualizare si autonomie mare de functionare, conectivitate 3G, GPS si Bluetooth.

La un nivel mediu de specificatii, D8 ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean propulsat de un procesor dual-core de 1.3GHz alaturi de un procesor grafic Mali 400. Noua tableta are doua camere foto, una principala de 3MP si o camera foto frontala cu un senzor de 1MP, camera foto principala foloseste un mod de fotografiere HDR si panorama. Allview sustine ca Viva D8 are o autonomie de 5 ore intr-un regim continuu de utilizare si pana la 16 zile in modul stand-by.

Alte specificatii ale tabletei includ: declansare automata fotografie la cuvantul “Cheese”, conectivitate 3G HSPDA+ (pana la 42MBps viteza de download), modul GPS, Bluetooth 4.0, WiFi, functii apelare ce permite efectuare de apeluri prin intermediul operatorului. D8 are integrata functia Wireless Display, port HDMI, port micro USB spatiu intern de stocare de 4GB extensibil cu inca 32Gb folosind un card microSD si 512MB memorie RAM.

Pretul tabletei Allview Viva D8 este de 649RON pe site-ul Allview.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus