Free cookie consent management tool by TermsFeed

Adițional lansării jocului Rise of the Tomb Raider, Fallout 4 și-a făcut apariția pe Xbox One. Mult așteptata continuare a Fallout 3 este aici iar studioul de jocuri Bathesda crede că Fallout 4 „este cel mai ambițios joc de până acum și reprezintă următoarea generație de gaming open-world”.

În Fallout 4, jucătorul pleacă din Vault 111 din Boston și trebuie să se lupte pe calea sa din Wasteland. Wasteland trebuie reconstruit iar intențiile misterioase ale The Institut trebuie descoperite.

Jocul este disponibil în două versiuni digitale: jocul în sine și jocul plus Fallout 4 Season Pass. Nu a fost inclus nici un fel de conținut descărcabil suplimentar în nici o versiune a jocului dar jucătorii pot primi vești despre asta în curând.

Adițional Fallout 4, fiecare versiune digitală a jocului vine cu un cod pentru Fallout 3 pentru Xbox 360 ce poate fi folosit începând cu 12 Noiembrie. Fallout 4 pentru Xbox One poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 60$ și îl puteți achiziționa de pe magazinul Xbox: Fallout 4 Xbox One.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.