Fallout 4 a debutat astăzi pe Xbox One

Fallout 4

Adițional lansării jocului Rise of the Tomb Raider, Fallout 4 și-a făcut apariția pe Xbox One. Mult așteptata continuare a Fallout 3 este aici iar studioul de jocuri Bathesda crede că Fallout 4 “este cel mai ambițios joc de până acum și reprezintă următoarea generație de gaming open-world”.

În Fallout 4, jucătorul pleacă din Vault 111 din Boston și trebuie să se lupte pe calea sa din Wasteland. Wasteland trebuie reconstruit iar intențiile misterioase ale The Institut trebuie descoperite.

Jocul este disponibil în două versiuni digitale: jocul în sine și jocul plus Fallout 4 Season Pass. Nu a fost inclus nici un fel de conținut descărcabil suplimentar în nici o versiune a jocului dar jucătorii pot primi vești despre asta în curând.

Adițional Fallout 4, fiecare versiune digitală a jocului vine cu un cod pentru Fallout 3 pentru Xbox 360 ce poate fi folosit începând cu 12 Noiembrie. Fallout 4 pentru Xbox One poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 60$ și îl puteți achiziționa de pe magazinul Xbox: Fallout 4 Xbox One.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus