Free cookie consent management tool by TermsFeed

Black Friday este un eveniment major care și-a câștigat popularitatea și la noi în țară. În acest an, magazinele online se vor întrece în reduceri și promoții care ne pot bucura cu prețuri de invidiat.

Chiar dacă multe persoane sunt sceptice când vine vorba de prețuri reduse foarte mult, asta nu înseamnă că produsele cumpărate mult mai ieftin ca de obicei nu merită investiția. Întotdeauna vor fi persoane nemulțumite sau persoane care vă vor îndemna să stați departe de acest eveniment dar vă pot spune din propria experiență că nu trebuie să faceți asta. Dacă aveți o oarecare urmă de îndoială este cazul să începeți deja să urmăriți site-urile magazinelor online, produsele pe care vi le doriți și să notați prețurile și evoluția acestora. Foarte bine ar fi să luați în calcul mai mult de un retailer pentru a vă asigura achiziția.

În acest an o să ne canalizăm atenția către magazinele online eMag, Quickmobile și evoMag. Pe lângă acestea o să încercăm să mai acoperim și alte oferte interesante puse la dispoziția clienților de către diferiți retaileri prezenți pe piață.

eMag ne-a pregătit în fiecare an câte o supriză: automobile, lingouri de aur, monede de aur sau carburant.

„Black Friday s-a transformat într-un fenomen de shopping cu un puternic impact social. Anul acesta, 6,7 milioane de români intenționează să cumpere de Black Friday, cu un milion mai mult față de anul precedent. Asta înseamnă peste o treime din populația României. Am muncit 9 luni pentru pregătirea evenimentului și sper să ne atingem obiectivul, să avem mulți clienți fericiți.”

– ne spunea Iulian Stanciu, CEO eMAG, înainte de startul evenimentului de anul trecut.

Prețurile vor fi mici, vor fi bune, mai bune față de reducerile pe care le-am văzut pe timpul anului. Marii retaileri se pregătesc: analiza arhitecturii departamentelor IT, rețelele de afiliere își întăresc puterile, stocurile sunt adunate iar firmele de curierat așteaptă marea nebunie din acest an.

eMag a anunțat deja că va organiza evenimentul Black Friday 2016 pe data de 18 Noiembrie, cu o săptămână înainte de ultima zi de vineri a lunii. Retailerul a furat startul în anii precedenți, luând prin surprindere toate celelalte magazine online așa că ne putem aștepta ca și ceilalți retaileri să facă același pas.

Nu este exclus să avem suprize, să avem noi date de organizare, nu doar de către eMag ci și de către alte magazine online precum Cel.ro, Quickmobile sau evoMag. Ne putem aștepta la evenimente cu reduceri și pe 11 Noiembrie sau 25 Noiembrie. Cele două date pot fi folosite pentru organizarea Black Friday 2016 de diferiți retaileri.

Suprizele vor fi prezente, evenimentul este aproape iar pregătirile nu sunt niciodată prea din timp. O să revenim cu articole utile care vă pot ajuta să să profitați la maximum de reducerile puse la dispoziție. Până atunci puteți arunca o privire pe eMag, evoMag sau Quickmobile, să salvați adresele URL ale produselor dorite și să le notați prețurile pentru a le putea urmări mai ușor evoluția în timp.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.