Xiaomi a prezentat în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Beijing noul phablet performant Mi Note 2. Noul dispozitiv este încercarea companiei de a acoperi golul lăsat de Galaxy Note 7.

Xiaomi Mi Note 2 este cel mai nou membru al liniei de produse premium Mi care are un ecran OLED flexibil cu diagonala de 5,7 inci dar și o cameră foto principală cu un senzor de 22,56MP. Camera foto principală este capabilă să înregistreze clipuri video la rezoluție 4K și să stabilizeze filmarea folosind un giroscop cu 3 axe dedicat acestei funcții. Camera foto secundară are un senzor de 8Mp și apertura f/2.0.

Procesorul folosit este modelul Snapdragon 821 de la Qualcomm ce rulează la frecvența de 2,35GHz alături de specificații ce includ 6GB capacitate a memoriei RAM și 128GB spațiu intern de stocare. Dispozitivul are o baterie cu capacitatea de 4070mAh și suport pentru tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0.

Noul Xiaomi Mi Note 2 va ajunge pe piață la un preț recomandat de aproximativ 413$ pentru modelul cu 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare și poate ajunge la 516$ pentru modelul de top cu 128GB spațiu de stocare și 6GB capacitate RAM.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.