Free cookie consent management tool by TermsFeed
Firefox20

Mozilla a lansat ultima versiune a browser-ului Firefox, varianta care vine cu noi imbunatatiri la capitolul navigare privata si repara o serie de defecte.

Mozilla a reparat trei defecte critice de securitate si a lansat noi caracteristici odata cu actualizarea Firefox 20 a browser-ului sau.

Noile caracteristici includ navigarea privata pe fiecare fereastra, un nou manager de download si posibilitatea de a inchide separat plug-ing-urile.
Versiunea anterioara Firefox oferea posibilitatea de navigare privata, insa utilizatorii erau nevoiti sa deschida o fereastra separata. Firefox 20 permite utilizatorilor navigarea privata fara a inchide sau schimba pagina pe care se afla.

Cei de la Mozilla afirma ca navigarea privata poate fi folosita atunci cand utilizatorii fac cumparaturi pentru cadouri sau verifica mai multe conturi de email simultan.

Firefox 20 vine, de asemenea, cu un nou manager pentru download care apare din toolbar, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a monitoriza, vedea si localiza fisierele descarcate fara sa fie nevoiti sa deschida o alta fereastra.

Lista completa a noilor caracteristici ale versiunii Firefox 20 poate fi gasita pe pagina oficiala Mozilla.

Cele trei defecte majore care erau deja listate pe pagina celor de la Mozilla si care au fost reparate odata cu lansarea acestei noi versiuni includeau posibilitatea clonarii nodurilor protejate, o defectiune WebGL care afecta doar utilizatorii de Linux care foloseau driverele video Intel Mesa si o serie de riscuri pentru siguranta memoriei.

Cea mai recenta lansare in ciclul Mozilla de actualizare de sase luni este disponibila pentru descarcare acum pentru Windows, Linux, Mac si Android.

Utilizatorii de versiuni anterioare de Firefox desktop ar trebui sa fie in masura sa faca upgrade-ul la Firefox 20 automat. Versiunea Android a Firefox 20 este disponibila prin intermediul Google Play Store.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.