Free cookie consent management tool by TermsFeed

Twitter tocmai a lansat o noua versiune a aplicatiei sale pentru dispozitivele Android™ oferind un nou aspect si o experienta reimprospatata.

actualizare aplicatie twitter pentru android

Acum toate afisarile sunt mai luminoase si mai proaspete, cu sectiuni mult mai distincte in partea de sus printre care poti naviga cu usurinta. Fonturile utilizate sunt mai luminoase asa ca din punct de vedere vizual este un refresh pentru aplicatie.

Taguirea si sugestiile au fost imbunatatite deasemenea, dezvoltatorii sustin ca e mai usor de gasit ce utilizatorii cauta oferind o diferenta majora fata de versiunea anterioara.

De acum sunt integrate in twitter mai multe servicii cu mai multe informatii venind din partea: Foursquare, Path sau Flickr. Aveti posibilitatea de a deschide aplicatia din tweet sau sa o descarcati din magazinul software relevant.

Twitter Cards aduce suport pentru aplicatii, produse sau galerii de imagini insemnand ca Twitter va fi mult mai dinamic in privinta continutului afisat in viitor.

Aceste facilitati adaugate afecteaza utilizatorii Twitter ce folosesc iPhone sau prin intermediul browserului nu doar aplicatia pentru Android. Este disponibila de descarcare din iTunes sau Google Play.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.