Free cookie consent management tool by TermsFeed

Fitbit anunţă lansarea primului său ceas inteligent – Fitbit Ionic. Fiind o platformă dedicată monitorizării mişcării, Fitbit Ionic debutează cu aplicaţii native practice şi cu sfaturi personalizate.

Noul ceas inteligent Fitbit Ionic integrează și un senzor SpO2 pentru ca, în viitor, dispozitivul să poată identifica şi boli precum apneea în somn. Produsul vine echipat cu un sistem GPS de ultimă generaţie, iar tehnologia avansată permite o monitorizare mai precisă a pulsului. Ionic are o memorie de stocare de 2.5 GB, transmite în timp real cele mai importante notificări primite pe telefonul mobil și are o gamă variată de aplicații native și fețe pentru ceas disponibile în Fitbit App Gallery.

Durata de viaţă a bateriei între încărcări este de peste 4 zile, produsul fiind compatibil cu cele mai importante sisteme de operare, iOS, Android şi Windows Phone. Fitbit Ionic are şi o rezistenţă la apă de până la 50 metri.

Fitbit Ionic este un ceas inteligent ce poate fi folosit cu succes atât de sportivii amatori, cât și de cei de performanţă. Cu un design elegant şi o interfaţă intuitivă, ceasul trasmite în timp real şi toate notificărilele importante primite pe telefonul mobil.

Alături de aceste noi caracteristici, Ionic integrează şi toate celelalte funcționalități extrem de utile şi de apreciate de către utilizatorii produselor Fitbit precum măsurarea pașilor și a distanței parcurse, a numărului de trepe urcate, a stagiilor de somn sau al nivelului general de fitness (estimat de VO2 Max).

Fitbit și adidas

În 2018, în parteneriat cu adidas, se va lansa un dispozitiv Fitbit Ionic ediţie limitată, alături de programe de antrenament dedicate. Această colaborare va ajută milioane de utilizatori din lumea întreagă, de la pasionaţii de mişcare la sportivii de toate nivelurile, să atingă performanţe mai bune şi totodată să se simtă mai bine.

Unelte puternice pentru dezvoltatori

Începând cu luna septembrie, dezvoltatorii ce doresc să realizeze aplicaţii şi fețe pentru Fitbit Ionic vor putea accesa platforma SDK, alături de tool-urile dedicate din cadrul comunității online Fitbit Studio.

Având la bază o platformă avansată, procesul de dezvoltare va fi unul rapid. Prin folosirea tehnologiilor JavaScript şi Scalable Vector Graphics (SVG), dezvoltatorii vor putea realiza, într-un timp scurt, aplicaţii şi fețe complexe. Odată aprobate, acestea vor putea fi accesate fie de comunitatea globală de utilizatori Fitbit Ionic, fie doar de familie şi prieteni. Aplicaţiile astfel create vor funcţiona, simultan, pe toate cele trei sisteme de operare cu care Fitbit Ionic este compatibil: iOS, Android şi Windows Phone.

Stiluri pentru fiecare

Fitbit Ionic are o gamă variată de accesorii, brăţările sunt interschimbabile şi reflectă stiluri diferite, de la Sport, până la Classic. Mai mult, brăţările din piele Horween pot transforma ceasul Fitbit Ionic într-un accesoriu elegant, potrivit atât pentru ţinutele office, cât şi pentru serile în oraş cu prietenii.

Preț și diponibilitate

Noul smartwatch Fitbit Ionic poate fi achiziționat de la Orange cu aproximativ 349 euro. Vizitează pagina produsului de pe orange.ro pentru mai multe detalii.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.