Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă vrei să îți faci propriul site în WordPress, din confortul propriei case, atunci te afli la locul potrivit. Availableon.net organizează un Workshop complet și complet care te va introduce în lumea WordPress.

Fii pregătit să îți faci singur un site și ai grijă, este posibil să înceapă să îți placă. WordPress este una dintre cele mai populare platforme de publicare din întreaga lume iar acest Workshop îți va dezvălui secretele de care ai nevoie să faci primii pași în folosirea acesteia.

Workshop-ul durează o zi întreagă iar fiecare participant va face totul, cu îndrumarea specialiștilor. Pas cu pas, vei intra în lumea dezvoltării site-urilor care au la bază WordPress.

Vei pleca cu noțiuni de bază despre domenii și găzduire web dar și cu cunoștiințele necesare creării unui site de la zero. Vei învăța cum să îți instalezi platforma WordPress, cum să folosești întreg Panoul de Administrare, cum să îți alegi o temă și cum să o folosești, cum să extinzi funcționalitățile site-ului folosind module pe lângă noțiuni de bază despre optimizare, promovare și posibilități de câștig cu site-ul proaspăt creat.

Acest Workshop poate dura 8 ore așa că o să ai timp să înțelegi și să practici tot ce îți este prezentat. La final, vei avea o secțiune de întrebări și răspunsuri unde îți vei putea umple golurile pe care le ai (secțiunea nu este limitată de timp).

Dacă vrei să participi atunci ar fi bine să te grăbești deoarece locurile sunt limitate iar dacă prinzi un loc până la sfârșitul lunii vei beneficia de o reducere de preț considerabilă.

Vizitează pagina dedicată a Workshop-ului pe availableon.net pentru mai multe detalii.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.