Vonino Magnet M1 este o tabletă nouă cu 4G și ecran de 10 inci

Vonino Magnet M1

Vonino Magnet M1 este cel mai nou produs prezent în portofoliul companiei. Noua tabletă are un ecran generos cu diagonala de 10 inci dar și un modem care este capabil să folosească rețelele 4G de la noi din țară.

Produsul are un design clasic care se potrivește cu celelalte produse ale companiei. Magnet M1 are o caracă din plastic iar pe spate putem observa prezența unui material cauciucat. Specificațiile tehnice nu sunt de top dar nici prețul produsului nu este exagerat de mare.

Vonino Magnet M1 are un ecran IPS cu diagonala de 10,1 inci care afișează o rezoluție HD de 1280×800 pixeli, folosește procesorul Mediatek MT8735B care are o frecveță de lucru de 1,2GHz cu patru nuclee, grafica este generată de Mali-T760 MP2, are 2GB capacitate a memoriei RAM și 16GB spațiu intern de stocare cu slot microSD.

La nivel de conectivitate, Magnet M1 foklosește Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11b/g/n/ac, GPS cu A-GPS, port microUSB 2.0, mufă audio de 3,5mm iar la nivel de fotografie tableta are o cameră foto principală de 5MP și una secundară de 2MP.

Bateria are capacitatea de 6500mAh iar sistemul de operare care rulează pe dispozitiv este Android 7.0 Nougat, fără modificări ale interfeței proprii.

În această perioadă, poți achiziționa noua tabletă la o ofertă de preț foarte bună de 750 de lai și primești cadou și o husă Flip-Case D-Cover dar și o cartelă SIM Orange cu 6€ credit inclus.

Prețul întreg al produsului este de aproximativ 900 de lei. Vizitează pagina produsului pe vonino.ro pentru mai multe informații.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus