Galaxy S7 Mini va fi principalul competitor al iPhone SE

Samsung Galaxy S7

Potrivit mai multor zvonuri din presa locală din Taiwan, Samsung plănuiește un competitor direct pentru noul iPhone SE de la Apple prin intermediul modelului Galaxy S7 Mini. Lansarea unui model mini pentru dispozitivul său de top ar putea fi o mișcare venită ca și răspuns față de un nou model de 4 inci de la Apple.

Galaxy S7 Mini de la Samsung ar putea avea un ecran cu diagonala de 4,6 inci, puțin mai mare față de cel al iPhone SE. Apple va lansa un nou smartphone pe 21 Martie în cadrul unui eveniment special. Specificațiile telefonului vor include procesor A9 folosit în iPhone 6S, NFC, capabilități Apple Pay, Live Photos, Touch ID și o cameră foto cu un senzor de 12MP.

Samsung va merge pe o cale similară. Modelul mini de la Samsung va avea un ecran cu diagonala de 4,6 inci ce va afișa o rezoluție HD alături de procesorul snapdragon 820 sau Exynos 8890. Alte posibile specificații ar putea include 3GB capacitate a memoriei RAM, cameră foto cu un senzor de 12MP, totul cu o grosime de 9,9mm.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus