Kaspersky a actualizat Internet Security for Android

Kaspersky Internet Security for Android

Kaspersky Lab, una din companiile de dezvoltare soluții antivirus cu cea mai mare creștere, a anunțat o nouă actualizare pentru aplicația Internet Security for Android ce permite controlul prin intermediul unui smartwatch cu Android Wear.

Conform companiei, ceasul va fi capabil să afișeze notificări de la aplicația Kaspersky Internet Security for Android, aceasta fiind instalată pe telefonul sau tableta împerecheată cu respectivul ceas.

Funcții disponibile în noua versiune ale soluției de securitate pentru Android este utilă pentru utilizator, acesta va primi în timp real informații despre potențialele amenințări având, totodată și posibilitatea de a trimite comenzi pe dispozitivul conectat, fie el un smartphone sau o tabletă.

Posibilitatea de a trimite comenzi este utilă atunci când telefonul este de negăsit deoarece utilizatorul va avea posibilitatea de a activa o alarmă cu sunet pentru a îl găsi sau va avea posibilitatea de a actualiza baza de date a antivirusului sau de a face o analiză a sistemului.

Noua versiune a soluției de securitate este compatibilă cu sistemul de operare Android 6.0. Kaspersky Internet Security for Android poate fi descărcată pe orice dispozitiv ce rulează sistemul de operare Android la un preț de aproximativ 15$ pe o perioadă de un an de zile.

Viziteaza kaspersky.com pentru detalii suplimentare.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus