Campania de reduceri Bestseller list, organizată de magazinul online Gearbest, ne aduce multe produse la prețuri mici. Reducerile includ diferite produse precum tablete performante, telefoane, brățări și ceasuri inteligente dar și routere wireless, lămpi pentru birou, acumulatoare portabile sau încărcătoare auto pentru telefon și tabletă.

În continuare o să discutăm despre câteva produse din oferta curentă a magazinului online: tableta Chuwi Hi12, telefonul Xiaomi Redmi 3 Pro și LETV Leeco X600.

Chuwi Hi12

Tableta Hi12 dezvoltată de Chuwi este un produs foarte interesant printre cele din categoria sa. Compania încearcă să obțină o calitate maximă alături de specificații bune pentru un preț mai mult decât decent.

Tableta include specificații tehnice ce includ un ecran capacitiv IPS cu diagonala de 12 inci ce afișează o rezoluție de 2160×1440 pixeli, procesor pe 64 biți quad-core Intel Cherry Trail Z8300 ce rulează la 1,44GHz, 4GB capacitate a memoriei RAM, 64GB spațiu intern de stocare, conectivitate WiFi, Bluetooth 4.0, porturi HDMI, un port USB 2.0 și unul 3.0 și două camere foto. Tableta rulează sistemul de operare Windows 10 alături de Android 5.1, iar prețul de achiziție este de aproximativ 232$.

Xiaomi Redmi 3

Nu cred că mai este nevoie să fac o prezentare a companiei Xiaomi. Redmi 3 de la Xiaomi poate fi achiziționat la un preț de 155$ de la Gearbest. Produsul include specificații tehnice precum 3GB memorie RAM, procesor octa-core Snapdragon 616, senzor pentru citirea amprentei, o cameră foto principală cu un senzor de 13MP, sistem de operare Android 5.1 Lollipop și o baterie cu capacitatea de 4100mAh. Ceea ce face, după părerea mea, ca acest produs să fie un best-buy la Gearbest în campania curentă.

LETV Leeco x600

LETV este o companie destul de cunoscută și la noi în țară. Produsele dezvoltate tind a face concurență companiei Xiaomi, așa că acestea pot aduce zâmbetul pe buze utilizatorilor.

Leeco X600 este un smartphone cu un design foarte atrăgător și specificații care fac pe oricine să se gândească puțin. Specificațiile produsului includ un ecran Full HD cu diagonala de 5,5 inci, 3GB memorie RAM, 16GB spațiu intern de stocare, procesor octa-core ce rulează la 2GHz și conectivitate 4G LTE la rețea. Telefonul este disponibil la un preț de aproximativ 114$.

Acestea sunt doar trei exemple de produse aflate la prețuri mici. Gearbest pune la dispoziția clienților mai multe categorii de produse de unde puteți alege. Puteți vizita pagina promoției Bestseller list de la Gearbest.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.